“Mehmet Akif Ersoy: Milletin Şairi İstiklalin Şairi”

16 Mart 2018

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Narlı, Erciyes Üniversitesi’nde “Akif Ersoy: Milletin Şairi İstiklalin Şairi” konulu konferans verdi.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aktan, Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Narlı ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Konferansın konuşmacısı Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Narlı, Milli Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un çok iyi bir şair olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Narlı, “Mehmet Akif Ersoy’un karakteri için çok şey söylendi ve duyduk, dinledik. Çünkü Mehmet Akif Ersoy bir karakter abidesi. Dolayısıyla onun karakteriyle ilgili nitelikleri hepimiz biliyoruz. Cesurdur, dürüsttür, kararlıdır ve azimlidir” diye konuştu.

Etkinlik Görselleri İçin Tıklayınız...