Türkiye Felsefe Bölüm Başkanları Çalıştayı

22 Kasım 2018

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

Etkinlik Görselelri İçin Tıklayınız...

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Edebiyat Fakültesi tarafından “Türkiye Felsefe Bölüm Başkanları Çalıştayı” düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıdkı İlkay, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aktan, Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arslan Topakkaya ve çok sayıda felsefe bölüm başkanı akademisyen katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arslan Topakkaya, etkinlik hakkında bilgiler verdi.

Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aktan da konuşmasında, etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirtti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıdkı İlkay ise konuşmasında, çalıştaya emeği geçenlere teşekkür etti.